Innovatiemodellen.nl

Innovatie is essentieel om te overleven als bedrijf of instelling

In een tijd dat alles om ons heen steeds sneller verandert, moet je mee gaan met de ontwikkelingen. In ieder geval dien je in te spelen op de voordelen van nieuwe technologie, de nieuwe wensen van consumenten en de veranderende eisen van economie en politiek. Niet voor niets staat innovatie hoog op de agenda van menig manager. Met de hier gepresenteerde modellen en online tools kun je op een makkelijke manier gebruik maken van de kennis en ervaring van innovatoren die jou voor gingen. De modellen zijn overgenomen uit het Groot Innovatie Modellen Boek, waarvan eind oktober 2017 een 2e versie is verschenen.

Voortvarend van start met innovatiemodellen

Met de modellen die hier getoond worden en kort samengevat zijn, kun je een start maken met de vele keuzes die je moet maken bij innoveren. Bijvoorbeeld hoe je de zaken aan moet pakken, of waar je het beste kunt starten. Tevens bieden wij voor een aantal modellen online tools aan om alvast te oefenen. Of om wellicht dat onderdeel van innoveren verder op te zetten. Wanneer je meer wilt weten over de modellen en de tools verwijzen wij ook graag naar het boek en naar de verdere literatuur die in dit boek staat aangegeven. Tevens zie je daar sprekende cases en handgrepen voor het gebruik.

Bekijk het overzicht van alle modellen

In ontwikkeling

De komende tijd vullen we deze site steeds verder aan en voegen we nieuwe modellen toe. Wil je op de hoogte blijven? Stuur dan een mailtje naar tools@jester.nl.