Over Innovatiemodellen.nl

De website Innovatiemodellen.nl wordt mogelijk gemaakt door:

Briljant worden

Willen we niet allemaal briljant worden, briljante breinen hebben? BrilliantBrains streeft ernaar om haar relaties zo slim te maken dat ze werkelijk kunnen schitteren. En dat is te realiseren met een solide toekomstbeeld en de innovatietools om die toekomst daadwerkelijk te realiseren.

Innovatiemodellen

Met het Groot Innovatie Modellen Boek, dat een 2e druk kreeg in 2017, probeert BrilliantBrains de ervaring, methodes en technieken van andere innovatoren te delen met de lezers. Met deze modellen is het makkelijker om binnen kleine en grote organisaties te innoveren en daarmee ook succes te hebben.

BriilantBrains

Het maken van toekomstverkenningen en het omgaan met innovatiemodellen is onze core business. Wil je daar meer over weten, bezoek de website BrilliantBrains.nl.

Bezoek de website van Brilliant Brains

 

Jester helpt organisaties sneller in te spelen op verandering

De Jester was vroeger de hofnar in de hofhouding van een vorst. De Jester hield de koning de spiegel voor en adviseerde de vorst over zijn beleid. De Jester bediende zich van veel werkvormen om zijn boodschap voor het voetlicht te krijgen, zoals storytelling, toneelvoorstellingen, drama en spel. De Jester aan het hof zorgde voor reflectie, inzicht in ontwikkelingen buiten het hof en strategisch aanpassingsvermogen.

Wij zijn de jesters van nu!

Jester Tools

Met innovatieve tools helpen we organisaties succesvol te zijn in een veranderende wereld. We ontwikkelen online tools voor co-creatie van visie en strategie en het monitoren en leren van de uitvoering. Meer weten?

Bezoek de website van Jester Tools

Jester Strategy

De consultants van Jester Strategy zijn experts in het begeleiden van organisaties bij het creëren van lange termijn strategie. Nieuwsgierig?

Bezoek de website van Jester Strategy

 

 

Van Duuren Management publiceert boeken voor managers, bestuurders, ondernemers en professionals. Het doel van onze boeken is om denken en handelen te beïnvloeden en zo te leiden tot vernieuwing en verbetering van organisaties. Via een breed distributienetwerk bedienen wij de Nederlandse en Vlaamse markt.

Bezoek de website van Van Duuren Management